JAZZILAISET




torstai 8. huhtikuuta 2010

Lappeenrannasta terveisiä


Ajelin eilen koirien kanssa Lappeenrantaan ja takaisin, se tekee yhteensä 580 km.... Mutta kun ei ollut kauhea kiire niin mikäpä ajellessa.
Sawalle ja Kimille oli varattu silmätarkastus saman vierailun yhteyteen. Molemmat saivat edelleen terveen paperit. Kimin silmät ok, ppm:t tallessa (mihinkäs ne sieltä häviäiskään). Sawan tilanne ennallaan, ppm:t ennallaan ja molemmissa lasiaisissa vähäistä rihmaisuutta edelleen. Linssit kuitenkin terveet saumoineen, kuten lääkäri totesi :)

Sitten kurvattiin takaisin Marin luo, jonne Ellakin oli jo koulusta ennättänyt, ja pojat tietty. Onhan siellä melkoinen vilske; kolme kouluikäistä poikaa ja niiden kaverit. Kuusi koiraa ei tuntunut enää siinä missään. Marilla on siis 2, Ellalla tällä erää kotona 1 ja minun 3. Tosin Lyyti-ranskis joutui olemaan eristyksissä, koska oli juoksussa.
Käytiinkin Ellan ja koirien (paitsi Lyyti) kanssa lenkillä sillä välin kun Mari kuskasi poikia paikasta toiseen harrastuksiin yms. Pikkuinen Kipi-kiinanharjakoira, 10 kk, alkoi lenkin aikana jo tottua Kimin lähentelyihin. Partiksista se ei näyttänyt olevan millänsäkään. Hauska pikkukoira :)

Vein Ellalle desinfiointi-ainetta ja muita tarvittavia puhdistusvälineitä hänen upouusia tatuointivälineitä varten. Siinä sitten ihmeteltiin niitäkin.
Ella näytti myös koulutöitään. Ei voi kun todeta, että tosi hienoja maalauksia, valokuvia ja graafisia töitä tytär osaa tehdä! Tosi hienoja ja taitavia!

Kotimatkalla oli mukana väsynyttä sakkia. Täytyisi näköjään muuttaa vähäksi aikaa kerrostaloon, niin koirat oppisivat käyttäytymään paremmin. Oma piha näköjään antaa myös omat luvat ;)

Nyt vaan odotellaan Sawan juoksua, että nähdään taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti