JAZZILAISET
sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Ansan uimakoulu edistyneemmille

Käväisimme mökillä Keski-Suomessa. Nyt pitää oikein miettiä, missä se niinkuin oikeasti nykyään on; kaikenlaisten kuntauudistustusten jälkeen. Ensin se oli vain mummola, sitten kun jotain ymmärsi niin Lylyniemi, joka on Koskenpäällä. Sitten liitettiin Jämsänkoskeen, mutta taitaa nykyään Jämsänkoskikin olla Jämsää. Vähän hullua, kun Jämsään on kuitenkin 40 km, ja Jämsänkoski päättää veden korkeudesta juoksuttamalla vettä, tai ei. Järvi sentään on pysynyt Uuttanana :o)
Lauantai olikin tosi lämmin, ja saatiin tehtyä mitä pitikin. Laituri paikalleen ja koirat harjattua ulkona. Liinan mielestä harjaukset olisi voinut sivuuttaa, koska Ansan uimakoulussa on paljon kivempaa!1 kommentti:

  1. En oo koskaan ymmärtänyt noita kuntien yhdistämisiä ja uudistamisia jne.. Eipä niistä ainakaan mitään hyvää tunnu olevan, vaikka niin väitetään. Kaikki palvelut menee yleensä siihen isoimpaan paikkaan eikä ajatella, että kaikilla ei ole mahdollisuutta kulkea ja just noi matkat "pitenee".

    Ouluunkin on nyt yhdistymässä aika monta paikkaa, pari vuotta sitten Ylikiiminki yhdisty ja sieltä on kuitenkin Ouluun 36km. Seuraavaksi yhdistyy mm. Yli-Ii josta on 48km Ouluun.

    VastaaPoista