JAZZILAISET




maanantai 6. joulukuuta 2010

Uusi perheenjäsen, Liina


Mulle kävi vanhanaikaisesti; lähdin katsomaan Lotan kanssa luovutusikäisiä partiksen pentuja, ja eilen sitten haettiin Pekan kanssa Liina. Tänään on Liinan 2-kuukautis-syntymäpäivä :o)

Viralliselta nimeltään neiti on Ovenslope Sleeping Beauty, mutta ei se kyllä mikään haaveilija ole. Oikein reipas partacollien alku. Vaikuttaa edesmenneen Miinan reinkarnaatiolta, itsenäinen ja kova leikkimään. Sinänsä hyvä ettei pienistä hetkahda, sillä Ansa ja Kimi ei "oo sen kaa", vielä.
Ansan suhtautumista ensin jännitin, mutta se on ottanut pennun vastaan yllättävän hyvin. Tottakai pitää esittää tavoittamatonta pääjohtajaa, mutta luulen että esitys ei kauaa kestä :o)
Kimi sen sijaan oli yllätys (niin hyvin sitä koiransa tuntee!?), se mököttää. Aamulla ei edes voinut syödä, pentu oli ilmeisesti liian lähellä parin metrin päässä omalla kupillaan.... Voi voi meidän Konstaapelia! Löytyi siitäkin heikko kohta ;oD

Lisää kuvia tulossa, kunhan lakkaa lumisade. Aamulla Liina parka melkein upposi hankeen yön tuiskutuksen jälkeen.

Kiitos Hannalle reippaasta pennusta ja pennun alkuopetuksista. Pisut tulee hienosti paperille, jos ei ehditä ulos. Ulkona viihtyy tosi hyvin, kun vaan tarkenisi olla pitempäänkin.

3 kommenttia:

  1. Voihan pentusta! Onnea uudesta perheenjäsenestä, hyvät vanhanaikaiset teille kävi. :)

    Laura

    VastaaPoista
  2. Hyvää yhteisen elämän alkua :) Kikiltä terkkuja et prinsessoille kuuluukin kolata pissauspolku tämmösillä hangilla!

    - Martta

    VastaaPoista
  3. Hei! Kuulinkin huhua tämmöisestä hallicupin aikaan. :) Ihuna! Onnea pikkuvauvasta!

    VastaaPoista