JAZZILAISET




tiistai 28. joulukuuta 2010

Pentuja, pentuaikaa ja lisää pentuja

Jazzilaiset ylpeänä ilmoittaa, että Oka-muorin lapsenlapsilauma sen kuin kasvaa :o) Tuutikin tytär Dixi sai tänään 5 pontevaa pentua, isänä Nuutti. Kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Pentujen varttumista voi seurata kasvattajan Lauran sivuilta: Lauran lauma (löytyy kommenteista). Oikein paljon onnea niin reippaalle äidille, emännälleen Elinalle,kasvattajalle kuin muillekin osallisille!

Meillä pikku prinsessa pitää muun perheen virkeänä; helmat ylös ja menoksi! Kuvia ei ehdi saada, kun Liina pyyhältää menemään. Kova tyttö myös kiipeilemään. Lumesta on tullut siis voimavara. Korkeat lumenluontikasat kannattavat sen painoa, ja kukkulalta on hyvä tarkastella valtakuntaa :o)
Työpäivätkin menevät oikein hyvin. Liina jaksaa puuhastella lelujensa kanssa taukohuoneessa, kunhan välillä pääsee pihalla käymään ja saa ruokaa. Töissä on tullut myös tavattua muutamia erinäköisiä ja ystävällisiä koiria. Illalla huomaakin, että voimia on säästynyt. Muun väen on lähes paettava, kun iltahepuli iskee ;oD

Tänään oltiin taas koko lauma lyhyellä metsälenkillä. Muuten meni oikein hyvin, mutta takaisintulomatkalla tuli pahaolo, eka kerta takatilassa isojen kanssa olikin vähän kova paikka....

Ilmeisesti nuo yhteiset kävelyt, tekevät sen että Ansa ja Kimi ottavat Liinan paremmin laumanjäseneksi. Parin päivän ajan on ollut pieniä yhteisleikin alkuja, mutta tänään oli ensimmäinen kunnon vetoleikki Kimin kanssa :o) Vuoronperään vetivät toisiaan pitkin lattiaa. Ansan kanssa on vähän toisenlaiset puuhat, hieman lelun ravistelua, mutta ulkona jo jonkinlaista juoksentelua. Tästä se lähtee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti