JAZZILAISET




lauantai 11. syyskuuta 2010

Svensson hoidossa ja kisat 11.9.

Miinanpoika Svensson oli meillä hoidossa melkein viikon, kun isäntäväki oli Venetsiaa ihastelemassa. Aika meni kuin siivillä ja helposti; ei mitään omille reissuille lähtöyrityksiä, ruoka maistui ja Ansa levitteli punaista mattoa serkkupojan eteen. Melkein piilotin sen, ettei tarvisisi palauttaa, mutta... eilen lähti kuitenkin kotiin. Täytyy alkaa suunnitella toisen partiksen hankintaa. Jospa Ansasta, tai jostain muualta ;o)
Tänään oli Somerolla Woolandiassa Ranch-kisat, paimennusta siis. Oli oikein antoisaa nähdä mukana aloittelijoiden joukossa kaksi katalonianpaimenkoiraa, kaksi belgaria, yksi nahkacollie ja neljä partista bordercollieiden joukossa! Tilda-partis voitti taas, ja Miinanpoika Taffy oli toinen :oD. Svenssonkin sai radan hienosti suoritettua, 61 p./90. Partikset rules!
Ansa olisi tietenkin voittanut, mutta siirryttäessä aitauksesta laitumelle, minun virheen vuoksi yksi lammas karkasi ja kisa jäi siihen. Siihen asti oltiin kerätty yhtä vaille täydet pisteen ;o) , 41 p. Tosi hyvä mieli jäi Ansan työnteosta. Karkulaisen palautuksessakin se teki tosi hyvin töitä, mutta halusin loppuun hyvän mielen ja otettiin haltuun loput 3, ja vietiin ne takaisin alkuun.
Näillä tunnelmilla on kiva lähteä Ruotsiin partisen paimennusmestaruuksiin ensi viikonloppuna. Luottamus koiraan on suuri; Ansismus I Aurinkoinen on Pro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti